• Creează
    Creează propriul model
  • Alege
    Alege din produsele noastre

Despre noi

 

  

Îți plac hainele unice, articolele speciale și îți place să te deosebești de cei din jur? Ai dat clic unde trebuie! Bun venit în magazinul nostru online! Noi îți oferim un mediu de exprimare cât mai liber. Te ajutăm să îți creezi propriul produs, pe care-l poți realiza exact pe gustul tău cu ajutorul platformei de editare online. Exprimă-ți fără granițe originalitatea! Proiectează-ți acum online propriul tricou sau orice produs textil, promoțional sau cadoul personalizat! 

Kreativator este un magazin online de designer de tricouri. Oferim  servicii de imprimare personalizată pe bază de comandă. La noi puteți personaliza tricouri, hanorace, căni, perne, obiecte din lemn, obiecte din sticlă, precum și alte produse. Datorită unei tehnici moderne de imprimare și a unor căi de comunicație rapide, îți punem la dispoziție produse originale și livrare  rapidă. Dorești să-ți evidențiezi stilul cu un tricou personalizat? Să fii cool? Intră în farmecul de creare al propriului produs! Experimentează cu modele, culori, caractere!

 

  

 CUM FOLOSESC DESIGNERUL DE PRODUSE?

 

 În configuratorul online se oferă sprijin în alegerea produsului pe care dorești să îl personalizezi – fie că este vorba de un produs textil, publicitar, pernă, ștampilă, preș pentru intrare, sau orice alt cadou. Urmează partea creativă, posibilatea de a descoperi și experimenta o mulțime de posibilități oferite de configurator. Această secțiune este cea mai interesantă, deoarece îți poți pune la încercare creativitatea. Personalizează-ți produsul după plac cu un text adăugat la modelul ales! Poți filtra mai multe dimensiuni, culori disponibile, precum și zona imprimeului care poate fi pe față, pe spate sau pe mâneci. Îți poți realiza ideile creative în 3 moduri diferite, pe care le poți combina:

  1. Plasarea unui imprimeu din gama noastră pe produsul dorit.
  2. Imprimare cu fotografie proprie.
  3. Imprimare cu un text dorit pe care îl poți modela în mod liber.

 

Culoarea, dimensiunea și stilul imprimeului pot fi ajustate în funcție de gustul propriu. Nu uita: orice vei crea va fi original! După crearea propriului tricou și alegerea mărimii potrivite, nu ai decât să adaugi produsul ales în coș. După plasarea comenzii vei primi o simulare grafică a modului în care va arăta capodopera ta. La noi ai la dispoziție un mediu de exprimare cât mai liber, fie tricou superman, tricou pentru cuplu, cadou pentru aniversare sau pentru Crăciun, echipa noastră este disponibilă să realizeze ideea ta. Proiectează după plac și comandă acum produsul dorit!

 

CARE SUNT BENEFICIILE ȘI AVANTAJELE CUMPĂRĂTURII DIN MAGAZINUL NOSTRU?
 

În primul rând vei economisi timp și ai posibilitatea de a dispune de produsul dorit fără a părăsi confortul casei. Întregul proces, de la proiectare până la finalizarea comenzii nu durează decât câteva minute.

Poți plasa o comandă rapid chiar și fără a te înregistra.

Ai și posibilitatea de a te înregistra pe site cu un cont pentru a-ți păstra beneficiile la mai multe comenzi acumulate. Noi îți răsplătim fidelitatea!

 

Încă mai ai îndoieli? Citește celelalte beneficii și nu ezita să începi proiectarea și personalizarea produsului dorit. 

 

Kreativator îți oferă: 

 

-modele de imprimare de înaltă calitate;

-online designer de produse actualizat, disponibil să îți urmeze instrucțiunile;

-o gamă largă de produse textile, publicitare  și cadouri personalizate;

-prețuri accesibile și discount de la chiar 2 produse comandate;

-timp de execuție 24 ore (o zi lucrătoare) de la plasarea comenzii;

-versiunea completă a paginii este accesibilă pentru dispozitivele cu touchscreen;

 

ÎMBRACĂ-TE CU NOI ÎN PROPRIILE TALE IDEI!

 


TRIMITERE ÎN 48 ORE
TRIMITERE
ÎN 48 ORE
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
REDUCERE DE PÂNĂ LA 50%
REDUCERE
DE PÂNĂ LA 50%
TRIMITERE ÎN 48 ORE
TRIMITERE
ÎN 48 ORE
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
DE PÂNĂ LA 50%
REDUCERE
REDUCERE DE PÂNĂ LA 50%
Plată și livrare
Plată și livrare