• Creează
    Creează propriul model
  • Alege
    Alege din produsele noastre

Politica de confidențialitate

Magazinul nostru online Kreativator încearcă să protejeze cât mai mult posibil dreptul privind confidențialitatea și imaginea utilizatorilor sit-ului. În acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care le introduci în baza noastră de date sunt prelucrate în deplină concordanță cu  Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”).

Prin acest document dorim să te informăm despre modul în care colectăm, utilizăm transferăm și protejăm datele tale cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre.

Datele personale pe care le prelucrăm

Când te înregistrezi pe kreativator.ro prin crearea unui cont, prin accesarea acestuia, prin achiziționarea diferitelor produse sau prin activarea mesajelor promoționale sau publicitare, kreativator.ro va prelucra informațiile cu caracter personal de natură să identifice o anumită persoană.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

A. Datele personale furnizate de tine

Când îți creezi un cont pe site-ul nostru, îți vom solicita să ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, numărul de telefon, adresa de email si parola.

Când te abonezi la Newsletter-ul Kreativator, îți vom cere sa ne furnizezi adresa ta de email sau numele și prenumele.

Când ne scrii, folosind formularele de pe site-ul nostru, îți cerem să ne furnizezi datele tale de contact: numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon.

B. Datele cu caracter personal pe care le colectăm automat

Când vizitezi website-ul Kreativator, colectăm automat anumite informații, care includ, dar nu se limitează la adresa ta IP, informații cookie, mai exact data și ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosești și informațiile despre sistemul de operare al computerului tău, cum ar fi setările privind limba și locația de unde accesezi serviciile noastre.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către kreativator.ro

 

Kreativator.ro utilizează informațiile tale cu caracter personal stocate - detaliile furnizate la înregistrare si activitatea pe care ai desfășurat-o pe site-ul nostru - în special pentru a îți ușura accesul pe site și pentru a te informa cu privire la ultimele produse și servicii de care ești interesat.

 Este posibil să folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru următoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

A. Furnizarea serviciilor noastre

În primul rând, folosim datele tale cu caracter personal pentru a îți furniza serviciile pe care le-ai comandat.

B. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele tale cu caracter personal pentru a te contacta în legatură cu serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi. Este posibil să te contactăm prin email, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care ni le-ai împărtășit anterior si de metoda prin care ne-ai contactat.

C. Serviciul de relații cu clienții

Datele tale cu caracter personal, cum ar fi informațiile cu privire la produsele pe care le-ai achiziționat sau informațiile despre contul tău de utilizator sunt folosite pentru a găsi soluțiile potrivite cererilor tale si pentru a răspunde oricăror întrebări pe care le-ai putea avea cu privire la produsele pe care le-ai achiziționat sau orice alte întrebări.

D. Crearea contului tău pe site-ul nostru web

Îți permitem sa îți creezi un cont de utilizator pe site-ul nostru web.

Utilizăm informațiile pe care ni le furnizezi pentru a administra acest cont și să beneficiezi de ofertele speciale si sa gestionezi setările tale.

E. Activități de marketing

Utilizarea adresei tale de email, pentru a îți trimite buletinul informativ (Newsletter) cu privire la produsele noastre. 

Poți să te dezabonezi de la comunicările de marketing prin email, în orice moment, făcând click pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecărui email.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Executarea contractelor cu clienții noștri

Executarea contractului încheiat cu tine este temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal în următoarele scopuri: furnizarea serviciilor noastre, comunicarea cu tine și activitățile legate de serviciul de relații cu clienții.

Interesele legitime

Este posibil să îți folosim informațiile pentru interesele noastre legitime, pentru a îți putea oferi cel mai bun și adecvat conținut al site-ul web, al email-urilor și buletinelor informative, pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre și conținutul site-ului nostru web și pentru monitorizarea apelurilor, în scopuri administrative.

Consimțământul tău

Folosim datele tale cu caracter personal pe baza consimțământului tău specific pentru a te abona la buletinul nostru informativ privind produsele noastre.  De asemenea, ne bazăm pe consimțământul tău când îți creezi contul de utilizator pe site-ul nostru web.

Durata stocării

Datele tale cu caracter personal vor fi șterse în momentul în care nu mai sunt necesare, în mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci când îți retragi consimțământul (acolo unde este cazul) și nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi să mai stocăm în continuare aceste date.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor si noi ne asigurăm că acestea sunt protejate de o infrastructură.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege:

1. Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le deținem;

2. Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

3. Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal;

4. Dreptul de a îți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia;

5. Dreptul la ștergerea datelor tale cu caracter personal, în situațiile în care ți-ai retras consimțământul, când prelucrarea nu mai este necesară sau când prelucrarea respectivă este contrara legii;

6. Dreptul la portabilitatea datelor ce îți permite să transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine către o entitate indicată de tine.

În cazul în care ai întrebări cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi.


TRIMITERE ÎN 48 ORE
TRIMITERE
ÎN 48 ORE
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
REDUCERE DE PÂNĂ LA 50%
REDUCERE
DE PÂNĂ LA 50%
TRIMITERE ÎN 48 ORE
TRIMITERE
ÎN 48 ORE
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
DE PÂNĂ LA 50%
REDUCERE
REDUCERE DE PÂNĂ LA 50%
Plată și livrare
Plată și livrare