Contact +40740151452 Luni - Vineri: 8:30 - 16:30
 • Alege
  Alege din produsele noastre
 • Creează
  Creează propriul model

Salutare dragi Bloggeri!

  

Ai un blog propriu și ai o pasiune pentru modă, stil, haine create de tine și subiecte similare? Înscrie-te la noi! Căutăm bloggeri care au încercat site-ul nostru și au proiectat un tricou personalizat la noi și au împărtășit cu cititorii întregul proces și creația obținută din magazinul nostru pe blogul lor propriu. Dacă dorești să participi la această probă, la noi poți comanda online respectivul tricou și îl vei primi gratuit.

  

    

  

Ce trebuie să faci pentru a o obține tricoul?

  

 • Trimite informații relevante despre blogul tău la adresa noastră de email, cum ar fi: domeniul care te pasionează, cât de des scrii pe blog, numărul vizitatorilor.
 • În cazul în care conținutul blogului tău corespunde ideilor noastre, îți vom trimite un e-mail de confirmare și te vom alătura programului nostru de blog.
 • După primirea e-mailului de confirmare, poți începe proiectarea tricoului propriu prin designerul site-ului nostru. Poți personaliza tricoul ales cu imagine, model sau text propriu.
 • Atunci când comanzi, nu uita să incluzi în secțiunea ”Mențiuni” expresia ”tricou blogger”, respectiv numele blogului tău.
 • După ce ai primit tricoul visat, îți poți pune în valoare latura creativă și împărtăși cu cititorii experiența ta. Arată-le celorlalți cum pot intra în posesia unor garderobe unice!                 

 

Te așteptăm cu drag să participi în programul nostru!


TRIMITERE
ÎN 24 ORE
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
REDUCERE
DE PÂNĂ LA 50%
TRIMITERE ÎN 24 ORE
TRIMITERE
ÎN 24 ORE
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 250 LEI
DE PÂNĂ LA 50%
REDUCERE
REDUCERE DE PÂNĂ LA 50%