Contact +40740151452 Luni - Vineri: 8:30 - 16:30
  • Alege
    Alege din produsele noastre
  • Creează
    Creează propriul model

Garanție retur

Pentru noi este foarte important ca toți clienții noștri să fie mulțumiți.

Fiecare produs personalizat care este achiziționat din magazinul nostru este original și unic, adaptat nevoilor tale. Fapt care ne deosebește de celelalte magazine online.

Pentru a fi siguri că clienții noștri sunt complet mulțumiți cu produsul pe care l-au achiziționat din magazinul nostru, oferim posibilitatea de a îl returna într-un termen de până la 30 de zile de la achiziționare.
 

 

Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. Cu excepția produselor personalizate, realizate pe bază de comandă, aveți dreptul de a retuna produsele în termen de 30 de zile. Perioada în care produsele pot fi returnate expiră după 30 zile de la momentul în care s-a primit confirmarea de livrare de la furnizorul de servicii de curierat. În vederea exercitării dreptului de returnare vă rugăm să contactați serviciul nostru de clienți.

Cum asigurăm o satisfacție 100%?

La sosirea coletului, te rugăm să verifici conținutul și starea produsului comandat. În cazul în care ai primit un produs greșit sau ai primit un produs cu o altă dimensiune și/sau culoare  decât cel comandat, evident produsul trebuie returnat. Dacă primești un produs defect de fabricație/imprimare sau afectat/deteriorat prin transport, ai posibilitatea de a returna produsul într-un termen de 30 de zile de la achiziționare.

Poți alege dintre următoarele opțiuni:

- schimbarea produsului cumpărat;

- schimbarea produsului pe un cupon echivalent cu valoarea celui solicitat pe care îl poți utiliza la următoarea achiziție;     

- returnarea banilor în cazul în care s-au trimis bunuri defecte, eronate sau altele decât cele comandate.

Înainte de a returna produsul, te rugăm să informezi serviciul nostru pentru clienți în legătură cu returnarea comenzii. Ei îți vor cere numărul de înregistrarea al comenzii. Adresa la care se va returna produsul se află în datele de contact.

Atenție! Va rugăm la fiecare comandă efectuată să verificați tabelul cu masurători și să vă asigurați că alegeți mărimea potrivită. În cazul în care produsele sunt personalizate cu poză sau textul propriu și mărimea aleasă de Dumneavoastră nu este cea potrivită, Kreativator.ro nu va putea accepta returul produsului.

Sfaturi pentru evitarea returnării:

1. Verifică întotdeauna emailul de confirmare.

După ce comanda a fost aprobată vei primi automat un email de confirmare a procesării comenzii. În acesta planul tău grafic este afișat ca atașament. În acest fel poți verifica încă o dată ce ai comandat. Dacă dorești să modifici textul sau eventual zona imprimeului, te rugăm să ne anunți cât mai curând posibil.

În cazul în care produsul nu se află încă în stadiul imprimării,  îți vom schimba după plac planul inițial.

2. Te poți aștepta la o eventuală întârziere a coletului.

Ne străduim să ne facem treaba cât mai bine, cu toate acestea se poate întâmpla erori.

Uneori comenzile se pot acumula în număr mare astfel încât imprimarea lor nu va putea fi posibilă în aceeași zi.

Pe măsură ce lucrăm cu dispozitive care sunt predispuse spre defecțiuni, factor care deasemenea poate încetini munca noastră.

În cazul în care dorești să primești comanda în mod urgent, te rugăm să contactezi prin telefon serviciul nostru pentru clienți pentru a primi informații în legătură cu stadiul comenzii.

3. Cere o mostră înainte de a plasa o comandă mai mare.

În cazul în care dorești să îți imprimăm o serie mai mare dintr-un produs anume, este recomandabil să comanzi mai întâi un singur exemplar pentru a te asigura că rezultatul final se potrivește ideilor tale. Prețul mostrei coincide cu prețul de cumpărare al unui singur produs. La plasarea comenzii mai mari beneficiezi de discount de volum în care se include exemplarul comandat în prealabil. În cele din urmă toate produsele pot fi cumpărate la un preț redus.

Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente.

Costurile legate de returnarea produsului sunt suportate de către Cumpărător.
Returnarea se efectuează la adresa:

 
KREATIVATOR S.R.L.
Str. Vasile Lucaciu Nr. 70 (mansardă)
430341 Baia Mare
Jud. Maramureș.

Telefon: 0740151452


Dodanie
ÎN 24 ORE
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 200 LEI
REDUCERE
DE PÂNĂ LA 50%
TRIMITERE
ÎN 24 ORE
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 200 LEI
REDUCERE
DE PÂNĂ LA 50%